.

.

New
HOWDIA 2db Gyémánt Haj Klipek Strasszos Virág Hajcsat Dekoratív Haj Klipek Nagy a Nők Haja Finom szőrből(Pezsgő + Flotta)

HOWDIA 2db Gyémánt Haj Klipek Strasszos Virág Hajcsat Dekoratív Haj Klipek Nagy a Nők Haja Finom szőrből(Pezsgő + Flotta)

HUF 3.33

Elérhetőség
A termék elérhető

【ANYAG】Készült kiváló minőségű gyanta, valamint a víz gyakorlat.Tartós, nem könnyen csúszik, így nem sérült a hajad. 【DIMENZIÓ】Méret - 3.7 "x 2.2"/ 9.5 cm × 5,5 cm (L × w).A csomag tartalma : - 1 pezsgőt hajtű, 1 Haditengerészet hajtű. 【ERŐS tartás】jó érzés használni.Elég hosszú klip fog tartani a haja szorosan, tökéletes a vékony, göndör vagy egyenes haj. 【DIVAT & GYÖNYÖRŰ MEGJELENÉSŰ】Gyönyörű barack szív megjelenés, strassz, újszerű stílus lehet, hogy több bájos, elegáns.A virágok a hajtű, hogy az általános megjelenését több szép. 【ALKALMAZANDÓ JELENET】Alkalmas minden típusú haja van.Alkalmas a mindennapi viselet, felek, szertartások, születésnap, bankettek.Ez egy nagy ajándék, hogy anya, barátnő. 【ANYAG】Készült kiváló minőségű gyanta, valamint a víz gyakorlat.Tartós, nem könnyen csúszik, így nem sérült a hajad. 【DIMENZIÓ】Méret - 3.7 "x 2.2"/ 9.5 cm × 5,5 cm (L × w).A csomag tartalma : - 1 pezsgőt hajtű, 1 Haditengerészet hajtű. 【ERŐS tartás】jó érzés használni.Elég hosszú klip fog tartani a haja szorosan, tökéletes a vékony, göndör vagy egyenes haj. 【DIVAT & GYÖNYÖRŰ MEGJELENÉSŰ】Gyönyörű barack szív megjelenés, strassz, újszerű stílus lehet, hogy több bájos, elegáns.A virágok a hajtű, hogy az általános megjelenését több szép. 【ALKALMAZANDÓ JELENET】Alkalmas minden típusú haja van.Alkalmas a mindennapi viselet, felek, szertartások, születésnap, bankettek.Ez egy nagy ajándék, hogy anya, barátnő.Strasszos Hajcsat Dekoratív Haj Klipek Nagy a Nők Haja Rendben van a Haja.

A tulajdonságokhoz

Újszülött

Termékek a kategóriában