.

.

New
YZH KECSKE Műanyag Szerves Csatorna Kezelni Zen Csap Illeszkedik Réz Alátét,Ideális Karácsony, Születésnap, Évforduló, valentin-Napon.(SNC)

YZH KECSKE Műanyag Szerves Csatorna Kezelni Zen Csap Illeszkedik Réz Alátét,Ideális Karácsony, Születésnap, Évforduló, valentin-Napon.(SNC)

HUF 1979.10

Elérhetőség
A termék elérhető

[Anyag]-Műanyag szerves csatorna kezelni megjelenés is teszi őket nagy gyerekek .. izmos fém balisongs általában nem működik jól a gyermekek, sőt a rendszeres felnőttek, akik könnyen zúzódás. [Tökéletesen Kiegyensúlyozott]-úgy számoljuk, egy tökéletes súlya egyensúlyt essek, eszköz, tökéletes tömegközéppont, hogy győződjön meg róla, hogy meg tudja fordítani simán.(Hossz : 9.85 Súly : 2.12 oz ). [Előnye]-Nagyon erős, nem fog betörni még akkor is, ha esett egy kemény padlón,könnyen utazni, Hogy tudsz repülni vele a carry poggyász flip a repülőtér, míg a repülőn. [Nagy Ajándék Ötlet]-Ez egy tökéletes termék, ha egy flip trükkök eszköz szerető.Mi több, egy ilyen elegáns, innovatív kialakítás, hogy minden rajongó nem tud visszautasítani, így ez egy nagy ajándék, hogy a barátaim, a családom.Ajándékok a férjem, a feleségem, ajándék apa,férfiak, testvér, főiskolai ajándékok srácok, tökéletes ajándék, Karácsony, ballagás, évforduló, születésnap, valentin-napon. [Tökéletes Szolgáltatás]-folytatjuk a tökéletes termék,minőség, mi is összpontosítani megfelelő szintű szolgáltatás szabványok,Ha bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mindig is próbáltam a legjobb, hogy biztosítja a tökéletes termékeket, a mérleg essek szerelmeseinek,a termék biztosan hozza meg sok-sok biztonságos essek szórakoztató. [Tökéletes Szolgáltatás]-folytatjuk a tökéletes termék,minőség, mi is összpontosítani megfelelő szintű szolgáltatás szabványok,Ha bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mindig is próbáltam a legjobb, hogy biztosítja a tökéletes termékeket, a mérleg essek szerelmeseinek,a termék biztosan hozza meg sok-sok biztonságos essek szórakoztató.

A tulajdonságokhoz

Újszülött

Termékek a kategóriában